Tijdens de crisis krijgen de meeste ondernemers het zwaar te verduren. Plotseling stromen er veel minder opdrachten binnen dan gewoonlijk en ziet u als gevolg daarvan uw eigen inkomsten dalen. Gelukkig biedt de crisis ook ruimte voor creatieve oplossingen.

Beperkingen als gevolg van Covid-19 hebben geleid tot enorme wachtrijen aan de Europese grenzen. TLNplanner toont nu de wachttijden voor vrachtwagens.

Maakt een ritplanningssysteem een planner overbodig? Dat is een vraag die veel wordt gesteld. Het antwoord luidt nee. PTV Group geeft vijf redenen waarom planners onmisbaar blijven.

Lees meer op de PTV Blog

Voor elke koerier is een accurate routeplanner van onschatbare waarde. TLNplanner is altijd up-to-date en is in staat om binnen een paar seconden complexe berekeningen uit te voeren, zodat altijd de meest efficiënte route wordt bepaald.

De CO2-uitstoot van bedrijfswagens is hoog. Volgens een lijst die Transport & Milieu opstelde varieert de uitstoot van bestelbusjes tussen de 109 en 263 gram CO2 per kilometer. Wilt u weten wat de emissie van uw bedrijfsauto’s en vrachtwagens is? Bereken dit eenvoudig met de hulp van TLNplanner.

Een routeplanner voor bestelauto’s moet efficiënt zijn om uw koeriers snel en veilig van punt A naar punt B te brengen. Daarbij houdt een planner ook rekening met tol- en transportkosten, zodat u de kosten van uw ritten laag houdt. Hoe werkt een routeplanner precies en wat maakt deze transport planner anders dan andere planners?

Stikstof en CO2 zijn beide actuele problemen: de gevaarlijke stoffen bedreigen het klimaat en daarom moet er nu worden ingegrepen. Niet alleen de vee- en bouwsector moeten maatregelen treffen, ook de uitstoot van vrachtwagens moet drastisch worden ingeperkt.

Het toenemend aantal restricties tijdens de transportplanning vergt veel tijd van de transportplanners. Soms is de planning gewoon te complex om alleen met hulp van kennis, ervaring en gezond verstand tot een efficiënte indeling van ritten te komen. Wat zijn de vijf meest voorkomende knelpunten?

Lees meer op de PTV Blog

De termen ritplanning en routeplanning worden te pas en te onpas gebruikt. Het lijkt alsof de termen synoniemen zijn, maar dat is pertinent niet juist. Tussen de beide planningsmethoden bestaat een groot verschil. Een korte uitleg.

Lees meer op de PTV Blog

Subcategorieën

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »