Tijdens de crisis krijgen de meeste ondernemers het zwaar te verduren. Plotseling stromen er veel minder opdrachten binnen dan gewoonlijk en ziet u als gevolg daarvan uw eigen inkomsten dalen. Gelukkig biedt de crisis ook ruimte voor creatieve oplossingen. Zo gaan steeds meer bedrijven over op een bezorgservice, om zo hun klanten toch nog steeds van dienst te zijn. TLNplanner helpt u graag om uw transport juist in deze ongewone tijden probleemloos te laten verlopen.

Toename van aantal online bestellingen

Omdat het niet meer verantwoord is om zomaar de straat op te gaan, kiezen veel mensen ervoor om online te bestellen. Supermarkten zien de online vraag dan ook gigantisch toenemen. Maar ook de vraag naar bijvoorbeeld gezondheidsproducten stijgt aanzienlijk. Het is natuurlijk cruciaal om als onderneming op deze toegenomen vraag in te spelen. Toch gaat dit niet altijd even makkelijk. Door alle strenge maatregelen zijn de wachttijden aan de Europese grenzen erg lang geworden. Daardoor is het lastig om vooraf de duur en lengte van uw ritten in kaart te brengen, met grote vertragingen als gevolg.

Inzicht in wachttijden en alternatieve routes

TLNplanner is een routeplanner die altijd rekening houdt met dagelijkse veranderingen. Ook wachttijden en restricties die verband houden met de wereldwijde crisis worden in een handomdraai overzichtelijk gemaakt. Maak de wachttijden visueel door onder het menu ‘Zichtbaarheid’ de ‘Wachttijden voor vrachtwagens bij grensovergangen’ aan te vinken. Als een bepaalde weg is afgesloten of vanwege de oplopende vertragingen niet langer efficiënt is, helpt TLNplanner u eenvoudig aan een alternatieve route. Andere mogelijkheden die de routeplanningssoftware u te bieden heeft:

  • transportkosten berekenen;
  • tolkosten berekenen;
  • CO2-uitstoot en andere emissies berekenen;
  • rekening houden met tolwegen, milieuzones en beperkingen op basis van uw voertuigprofiel;
  • vaste klantgegevens en laad- en loslocaties inlezen.

Kies in tijden van crisis voor TLNplanner

Nu het voor veel ondernemers een onzekere tijd is, wil TLNplanner u graag net dat beetje houvast bieden. Kom niet langer voor verrassingen te staan onderweg, maar ga goed voorbereid op pad door uw route te plannen. Op basis van uw voertuigprofiel houdt de planningssoftware rekening met mogelijke gewichtsbeperkingen en brughoogtes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van TLNplanner voor uw onderneming? Maak een testaccount aan en ontdek wat TLNplanner u juist in deze periode te bieden heeft.

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »