Met de Tracing functionaliteit van TLNplanner kunt u voortaan de locaties van uw voertuigen traceren. Deze locaties worden gevisualiseerd op een kaart. Om de meest actuele locatie te zien, kunt u de pagina handmatig actualiseren.

Met het vertrek van Dyon van Gaans neemt PTV Benelux afscheid van de pionier en rasondernemer die het bedrijf 32 jaar geleden heeft opgericht. Hans Bottelier neemt vanaf 1 januari 2022 de functie van Dyon van Gaans als Algemeen Directeur van PTV Benelux over.

Op 15 december 2020 ondertekenden Jan Boeve (directeur van TLN) en Dyon van Gaans (directeur van PTV Benelux) een nieuw contract. Beide partijen hebben besloten om de samenwerking die al ruim 24 jaar duurt, voort te zetten.

Pionier Dyon van Gaans, oprichter van PTV Benelux, spreekt na dertig jaar nog altijd even begeesterd over transportplanning. “Planners moeten veel meer bezig zijn met het resultaat."

Maandag 19 oktober is er een update gepland voor TLNplanner. Wat er gaat veranderen leest u hier.

Ook dit jaar organiseert PTV Group samen met haar partners een aantal interactieve Masterclasses. Deelname is gratis.

Op maandag 4 mei is er een update geweest voor TLNplanner. Wat er is veranderd leest u hier.

Op 4 mei tussen 18:00 uur en 20:00 uur staat er een update gepland voor TLNplanner. Wat er gaat veranderen leest u hier.

Wegens werkzaamheden zal TLNplanner maandag 4 mei tussen 18:00 uur en 20:00 uur CET niet beschikbaar zijn. Excuses voor het ongemak.

De restricties om het coronavirus tegen te gaan, hebben de laatste weken geleid tot zeer lange wachttijden aan de Europese grenzen. TLNplanner kan nu alle vertragingen bij de grenzen voor vrachtwagens laten zien.

Vanaf vandaag is het officieel. In Nederland is de maximumsnelheid overdag op snelwegen aangepast naar 100 km/u. Binnen TLNplanner hebben we daarom ook maatregelen moeten nemen, omdat we naast onze bekende routingprofiel 'Vrachtwagen' ook routingprofielen hebben voor 'Personenwagen' en 'Koerier'.

De 'rode zone' in Noord-Italië, waarin het Coronavirus rondwaart, is hermetisch afgesloten. Deze blokkades zijn ook toegevoegd in onze oplossingen TLNplanner, PTV xServer & PTV Route Optimiser ST.

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »