Op maandag 4 mei is er een update geweest voor TLNplanner. Wat er is veranderd leest u hier.

Op 4 mei tussen 18:00 uur en 20:00 uur staat er een update gepland voor TLNplanner. Wat er gaat veranderen leest u hier.

Wegens werkzaamheden zal TLNplanner maandag 4 mei tussen 18:00 uur en 20:00 uur CET niet beschikbaar zijn. Excuses voor het ongemak.

De restricties om het coronavirus tegen te gaan, hebben de laatste weken geleid tot zeer lange wachttijden aan de Europese grenzen. TLNplanner kan nu alle vertragingen bij de grenzen voor vrachtwagens laten zien.

In deze reeks tips zorgt onze TLNplanner expert Albert ervoor dat gebruikers het maximale uit TLNplanner kunnen halen. Deze keer legt hij uit hoe je de emissieklasse van een voertuig eenvoudig kunt wijzigen.

Vanaf vandaag is het officieel. In Nederland is de maximumsnelheid overdag op snelwegen aangepast naar 100 km/u. Binnen TLNplanner hebben we daarom ook maatregelen moeten nemen, omdat we naast onze bekende routingprofiel 'Vrachtwagen' ook routingprofielen hebben voor 'Personenwagen' en 'Koerier'.

De 'rode zone' in Noord-Italië, waarin het Coronavirus rondwaart, is hermetisch afgesloten. Deze blokkades zijn ook toegevoegd in onze oplossingen TLNplanner, PTV xServer & PTV Route Optimiser ST.

Sinds 1 januari 2020 zijn de nieuwe tarieven en trajecten betreft de Belgische tol ingegaan.

Maandag 9 december is er een update geweest voor TLNplanner.

Vanaf heden is het mogelijk om de nieuwe bèta versie van TLNplanner te testen. Testen kan via: beta.tlnplanner.nl

Vanaf vandaag start het TLNplanner met het delen van een reeks tips van onze TLNplanner expert; Albert.

Het aantal meldingen van te hoge vrachtwagens in de Maastunnel is sinds de grote opknapbeurt in 2019 met zo’n 25% toegenomen.

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Test TLNplanner 15 dagen, geheel gratis

Nu testen »