CO2 calculator

Vindt u het milieu ook belangrijk en wilt u met een CO2 calculator berekenen hoeveel uw vrachtwagens uitstoten tijdens het rijden? Met de CO2 calculator van TLNplanner kunt u dit nu heel gemakkelijk berekenen! Naast een CO2 calculator is TLNplanner ook een routeplanner die voor u de meest efficiënte route kan plannen. Rijdt uw bedrijf al milieubewust? U heeft er eindelijk zicht op. Bekijk het nu en plan uw routes efficiënt!

CO2 calculator en routeplanner

Voor de ontwikkeling van de CO2 calculator TLNplanner is er een aantal tests uitgevoerd met de CO2 uitstoot van personenauto’s en vrachtwagens. In combinatie met de routeplanning kan de TLNplanner een route voor u uitstippelen waarbij u niet méér CO2 uitstoot dan nodig is. De TLNplanner is dé professionele routeplanner die naast de standaard route en het brandstof verbruik nu ook de CO2 uitstoot en vele andere verontreinigende stoffen berekent. Milieubewust rijden en efficiënt plannen beginnen met de TLNplanner.

Gratis testen

Door gebruik te maken van de CO2 calculator geeft u als organisatie aan dat u staat voor een duurzaam milieu. Daarnaast bent u voorbereid op de toekomst van wetten en regels omtrent CO2 uitstoot en transport. U kunt uw concurrenten een stapje voor zijn en milieubewust de markt veroveren! U kunt de TLNplanner direct online bestellen. Wilt u het eerst even proberen? Vraag nu de gratis testversie aan van de CO2 calculator van TLNplanner. Heeft u vragen over de TLNplanner? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Co2 calculator met software van TLN Planner.

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

ACTIE: tot 50% korting op Tender+!

icon tlnplanner tracing

Bestel deze (extra) functionaliteit met korting t/m 31 maart 2023.

 

Meer weten? »