Menu

nl   en   fr

but-googleplus-mbut-linkedin-mbut-twitter-m

Kilometerheffing België

Wilt u de kilometerheffing in België altijd accuraat kunnen berekenen voor uw route? Het is mogelijk met TLNplanner internet. Deze professionele routeplanner heeft de precieze tarieven voor Europese landen in het systeem staan, waaronder ook de Belgische kilometerheffing. U heeft alleen een computer met internettoegang nodig om gebruik te maken van deze routeplanner. Zo komt u nooit meer voor verrassingen te staan wanneer u de weg op gaat.

Belgische kilometerheffing altijd bij de hand

Sinds april 2016 betalen vrachtwagens met een gewicht van meer dan 3,5 ton een kilometerheffing in België. Bereken eenvoudig de exacte kilometerheffing met TLNplanner internet. Doordat deze planner de tol- en transportkosten precies berekent, controleert u achteraf moeiteloos of uw offerte klopt. Met TLNplanner internet heeft u altijd toegang tot geactualiseerde toltarieven, inclusief geplande toekomstige wijzigingen. Zo heeft u direct inzicht in de transportkosten en kunt u hier van tevoren al rekening mee houden. Naast de berekening van de kilometerheffing, biedt TLNplanner:

  • vrachtwagen routeplanning;
  • tol- en transportkostenberekening;
  • emissieberekening;
  • volgorde- en tijdvenseroptimalisatie;
  • ADR voertuigprofiel;
  • data manager.

Van het optimaliseren van uw route per type vrachtwagen tot TLNplanner internet: u heeft het allemaal in één simpel te gebruiken systeem. Door de integratie van de Belgische kilometerheffing in TLNplanner internet komt u er met één druk op de knop achter wat de totale kosten van uw transport zijn. Door een voertuigprofiel te creëren, houdt de planner eenvoudig rekening met de massa van uw voertuig, waardoor u een compleet gepersonaliseerde berekening ontvangt.

Uw transport optimaliseren

Met de functionaliteiten van TLNplanner internet kunt u gemakkelijk uw voorkeuren opslaan, zodat het eenvoudig is om uw routes en transporten te optimaliseren. De planner houdt rekening met uw type wagen, tolkosten en met de kilometerheffing in België en andere Europese landen. De nieuwe interface van TLNplanner internet is eenvoudig en intuïtief te bedienen. Bovendien worden de kaarten één keer per jaar geactualiseerd, waardoor u bent verzekerd van het meest actuele kaartmateriaal. Zelfs complexe berekeningen zijn voor TLNplanner geen probleem: binnen enkele seconden heeft u de meest efficiënte route door België bepaald. Probeer de TLNplanner gratis uit of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

 

kilometerheffing belgie

Contact

Nederland
Tel.: +31 (0) 346 581 600
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


België
Tel.: +32 (0) 57 224 522
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


but nu testen m

but-bestellen-m

Wat is TLNplanner

Wat zijn de functionaliteiten?

Vrachtwagen routeplanning

icon-vrachtwagenWij hebben de gegevens.
U krijgt de optimale route.

Tol- en transportkostenberekening

icon-tol

Tolkosten en toeslagen maken uw offerte exact.

Emissieberekening

icon-emissieGroene logistiek met de emissieberekening van TLNplanner.

Volgorde- en tijdvensteroptimalisatie

icon-tijdMeerdere klanten per route en krappe venster tijden eisen een goede planning.

ADR voertuigprofiel

icon adrVeilig op weg met
gevaarlijke stoffen.

Data manager

Data managerPersoonlijk en sneller plannen.Lees meer over de functionaliteiten »