Milieuzones

Bent u op de hoogte van milieuzones? In uw routeplanning is het van belang dat u rekening houdt met verschillende factoren. Zo zijn er gebieden in de binnenstad van grote gemeenten waar de toegang voor vrachtwagens die te veel schadelijke stoffen uitstoten (zoals fijnstof en stikstofoxiden) beperkt is. Deze gebieden heten milieuzones. Door hier rekening mee te houden kunt u veel efficiënter plannen. Er zijn nog veel andere factoren, waardoor het overzicht soms ver te zoeken is. Daarom houdt de TLNplanner bij het plannen van uw route rekening met al deze belangrijke factoren. Dat scheelt een hoop moeite en levert u efficiënte en milieubewuste planningen op!

Routeplanner met milieuzones

Er zijn veel factoren om rekening mee te houden bij het maken van een routeplan. Daarom houdt de TLNplanner bij het plannen van uw route niet alleen rekening met milieuzones, maar ook met een heleboel andere factoren, zoals:

  • Tolwegen;
  • Gewichtsbeperking;
  • Transit traffic;
  • Rij- en rusttijden;
  • Trajectbeperkingen.

Door alle bovenstaande factoren mee te nemen bij de planning van uw route, bent u bij de TLNplanner verzekerd van de meest efficiënte route. Ook helpt de TLNplanner u bij het opstellen van uw offerte door de te verwachten kosten uit te rekenen.

TLNplanner bestellen

Wilt u dat er voortaan in uw routeplanning rekening wordt gehouden met belangrijke factoren zoals milieuzones? Probeer dan nu de gratis testversie van de TLNplanner uit, of bestel direct de volledige versie! Neem bij vragen gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord!

Milieuzones en vrachtwagens, TLN Planner houdt er rekening mee.

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »