Menu

nl   en   fr

but-googleplus-mbut-linkedin-mbut-twitter-m

 

International Road Ferry (IRF) B.V.

"Gemak en correctheid erg belangrijk"

Vanaf het moment dat International Road Ferry (IRF) B.V. in Rotterdam-Albrandswaard computers gebruikt, is TLNplanner in gebruik. Dit is één van de heel lange gebruikers van het systeem dat zich verder heeft ontwikkeld in de loop der jaren. Lees meer »

 

Eucon Shipping & Transport Ltd.

"Softwareoplossingen voor optimale dienstverlening"

“Wij zijn continu bezig met het verder verbeteren van onze dienstverlening”, zegt projectmanager Melissa Clinton van shortsea-rederij Eucon. “Daarom werken wij met de nieuwste software-oplossingen. PTV Group, waarvan wij de producten TLNplanner en xServer gebruiken, is op ICT-gebied al jaren een belangrijke partner van ons.” Aldus Melissa Clinton, Projectmanager Eucon. Lees meer »

 

Gilbert De Clercq

"Volledige grip op tolkosten dankzij TLNplanner"

Voor logistiek dienstverlener Gilbert De Clercq betekent de invoering van de kilometerheffing in België nauwelijks extra werk voor het berekenen van de kosten. Dankzij TLNplanner kunnen de medewerkers van het familiebedrijf uit het Belgische Temse exact berekenen wat de tolkosten zijn. Met behulp van PTV xServer is ook de administratieve afhandeling van de tolkosten zoveel mogelijk geautomatiseerd. Lees meer »

 

GEBA Trans / Van Moer Logistics

"Minimaliseren administratieve impact Belgische kilometerheffing met TLNplanner"

De invoering van de kilometerheffing in België op 1 april leidt niet alleen tot hogere transportkosten, maar ook tot extra administratieve lasten. Logistiek dienstverleners Van Moer Logistics en GEBA Trans zijn erin geslaagd om de impact op hun eigen administratieve kostenniveau en dat van hun klanten te minimaliseren met de hulp van TLNplanner. Lees meer »

 

Verhoek

"TLNplanner biedt inzicht in onderhandelingsruimte"

Verhoek is gespecialiseerd in transport en distributie van tapijtrollen, van vynil en vloerbedekking tot kunstgras. Sinds september 2014 gebruikt de afdeling internationaal transport van Verhoek TLNplanner Internet. “Wij beschikken nu altijd over de meest actuele kaartinformatie en tolkosten.” Lees meer »

 

HOYER

"HOYER boekt tijdwinst met TLNplanner Internet"

Vanuit alle Europese HOYER-kantoren krijgt de business unit Chemilog van HOYER Nederland aanvragen voor een kilometer- en kostencalculatie van transporten door Europa. Die voert Chemilog snel en nauwkeurig uit met TLNplanner Internet. Lees meer »

 

Groover International bvba

''Groover International vergroot flexibiliteit met TLNplanner internet''

Groover International is via beroepsorganisatie Transport & Logistiek Vlaanderen, destijds bekend onder de naam SAV, in aanraking gekomen met TLNplanner. Lees meer »

 

B&F International

"Overstap naar TLNplanner internet geeft direct voordeel"

Al jaren heeft B&F International een goede relatie met PTV; ze maken vanaf het begin gebruik van TLNplanner, destijds het meest gebruikte programma voor routeberekeningen. Lees meer »

 

Ewals Cargo Care

"TLNplanner past binnen totaal concept"

Ewals Cargo Care is gebruiker van TLNplanner sinds het op de markt verscheen. Om de routes voor het transport te berekenen, kwamen zij terecht bij de standaard routeplanner, TLNplanner DVD. Lees meer »

 

Jan van Dam Transport

"Automatisch de juiste versie en updates"

Om de routes te berekenen kwam Jan van Dam Transport terecht bij de standaard routeplanner, TLNplanner DVD. Deze wordt voornamelijk ingezet voor de optimalisatie van de dagelijkse planning en de nacalculatie van uitgevoerde transporten op basis van gereden kilometers en tolkosten. Lees meer »

 

AVG Transport Heijen B.V.

"TLNplanner internet werkt prettiger"

Het wagenpark van A.V.G. Transport is flexibel inzetbaar door een efficiënt en uitgekiend logistiek planningssysteem waarbij elke transportbeweging optimaal benut wordt. Het bedrijf maakte eerder gebruik van de TLNplanner DVD, maar is na de introductie van TLNplanner internet 2012 overgestapt. Lees meer »

Contact

Nederland
Tel.: +31 (0) 346 581 600
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


België
Tel.: +32 (0) 57 224 522
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


but nu testen m

but-bestellen-m

Wat is TLNplanner

Wat zijn de functionaliteiten?

Vrachtwagen routeplanning

icon-vrachtwagenWij hebben de gegevens.
U krijgt de optimale route.

Tol- en transportkostenberekening

icon-tol

Tolkosten en toeslagen maken uw offerte exact.

Emissieberekening

icon-emissieGroene logistiek met de emissieberekening van TLNplanner.

Volgorde- en tijdvensteroptimalisatie

icon-tijdMeerdere klanten per route en krappe venster tijden eisen een goede planning.

ADR voertuigprofiel

icon adrVeilig op weg met
gevaarlijke stoffen.

Data manager

Data managerPersoonlijk en sneller plannen.Lees meer over de functionaliteiten »