Transportplanning

Transportplanning kan vaak veel sneller en efficiënter dan nu het geval is. Vraagt u zich ook regelmatig af of uw vrachtwagens wel de meest efficiënte routes rijden? Wilt u ook af van de discussies met vervoerders en verladers? Maak een einde aan alle discussies en problemen door de transportplanning van TLNplanner te gebruiken. Dit is dé professionele transportplanning die naast de standaard route en het brandstofverbruik ook de CO2 uitstoot en vele andere verontreinigende stoffen berekent.

Wat TLNplanner anders maakt

Routeplanners als TomTom en Google Maps zijn handig, maar missen de functionaliteiten die de transportplanning van TLNplanner wél heeft. Waar Google Maps u gemakkelijk van A naar B stuurt, kan het programma u niet vertellen hoeveel kosten u daarmee hebt gemaakt. Ook het berekenen van uw totale CO2 uitstoot is iets wat u bij TomTom of een andere routeplanner niet kunt doen. TLNplanner combineert verschillende functionaliteiten, zodat u niet allerlei verschillende apps en programma’s naast elkaar hoeft te gebruiken. Dat maakt TLNplanner uniek: het biedt een totaaloverzicht van uw geoptimaliseerde route, uw tol- en transportkosten en alle schadelijke stoffen die u uitstoot. Zo weet uw koerier precies waar hij of zij tijdens het rijden aan toe is!

Functionaliteiten transportplanning

Voor de ontwikkeling van de transportplanning van TLNplanner 2009 is eerst uitgebreid getest met de uitstoot van personenauto's en vrachtwagens. Daarnaast zijn de rijgewoonten van verschillende stuurprogramma's met andere voertuigen vergeleken. Enkele functionaliteiten van de TLN transportplanning zijn:

  • berekenen van CO2 uitstoot en vele andere verontreinigende stoffen;
  • zoeken op plaatsen, postcodes, straten;
  • kostenberekening voor het uitbrengen van offertes;
  • weergeven van actuele verkeersinformatie;
  • berekenen van tolkosten in Europa;
  • in kaart brengen van milieuzones;
  • volgordeoptimalisatie van ingegeven stops op basis van venstertijden;
  • exporteren van stationslijsten voor navigatie.

Gepersonaliseerde transportplanning toegepast op uw voertuigprofiel

Om een zo adequaat mogelijke berekening te maken en uw route zo goed mogelijk te bepalen, maakt TLNplanner gebruik van het door u gekozen voertuigprofiel. Dit profiel vertelt TLNplanner precies hoe groot en zwaar uw wagen is. Selecteer het juiste voertuigprofiel en het programma houdt rekening met tolwegen, gewichtsbeperkingen en brughoogtes. Zo gaat uw koerier altijd veilig de weg op en komt hij of zij gedurende zijn rit niet voor onaangename verrassingen te staan. Daarnaast is het in TLNplanner mogelijk om vaste adressen te importeren, waardoor u enkel een naam in hoeft te vullen om de adresgegevens tevoorschijn te halen. De gepersonaliseerde transportplanning zorgt ervoor dat u snel en efficiënt kunt werken.

TLNplanner testen

Door gebruik te maken van de transportplanning van TLNplanner geeft u als organisatie aan dat u staat voor een duurzaam milieu en voorbereid bent op de toekomst. Test nu gratis de transportplanning van TLNplanner. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Transportplanning software van TLN Planner.

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »