tlnplanner eta berekenen

ETA berekenen met TLNplanner

tlnplanner eta tracking link

ETA sturen naar uw klant via unieke tracking link

tlnplanner eta ptv driver app

Real-time ETA's dankzij PTV Driver App

ETA berekenen

TLNplanner berekent niet alleen de optimale route, maar berekent ook de ETA van elk afleveradres. Met een unieke link deelt u deze aflevertijd eenvoudig met uw eindklant. Maakt de chauffeur gebruik van de PTV Driver App? Dan worden die aflevertijden tijdens de rit voortdurend geactualiseerd. Dat is wel zo efficiënt, voor u en uw eindklant.

tlnplanner eta berekenen

 

ETA's delen met uw klant

Met TLNplanner kunt u de verwachte aankomsttijden eenvoudig delen met uw eindklanten. Per afleveradres genereert de routeplanner een unieke tracking link, die u eenvoudig kunt integreren in uw eigen bevestigingsbericht aan de eindklant. Die link leidt naar een afgeschermde webpagina waarop de eindklant zijn eigen aflevering op de voet kan volgen.

Real-time ETA's i.c.m. PTV Driver App

Maar TLNplanner doet meer. In combinatie met de PTV Driver App zorgt TLNplanner ervoor dat de aflevertijd voortdurend wordt geactualiseerd. Loopt de chauffeur voor op planning of heeft hij vertraging? Dan worden alle aflevertijden opnieuw doorgerekend. En natuurlijk is de nieuwe aflevertijd direct zichtbaar op de unieke webpagina van de eindklant.

tlnplanner eta adressen phone

tlnplanner eta adressen phone

Hoe werkt het?

PTV Driver App is de app die de chauffeur ondersteunt bij de uitvoering van de rit. Vanuit TLNplanner kunt u de routelijst met afleveradressen en aflevertijden via email sturen naar de smartphone of tablet waarop de app is geïnstalleerd. De chauffeur hoeft alleen maar op de link in de email te klikken om de routelijst in de PTV Driver App te openen. Hij kan meteen gaan rijden en de route adres voor adres afhandelen.

Omdat de PTV Driver App voortdurend in contact staat met TLNplanner, kunt u eenvoudig de voortgang volgen. Op het scherm ziet u een real-time overzicht van de routelijst met de afleveradressen die al zijn gepasseerd en de afleveradressen die nog volgen. Heeft de chauffeur op één afleveradres vertraging opgelopen? Of vertrekt hij juist eerder dan was gepland? Dan past TLNplanner automatisch de aflevertijden van alle resterende afleveradressen aan. Zonder dat u iets hoeft te doen.

Extra service

Kortom: met TLNplanner in combinatie met de PTV Driver App kunt u eindklanten net die extra service geven. Als een eindklant belt met een vraag over de aflevertijd, hoeft u alleen maar het real-time overzicht van de routelijst aan te klikken. Binnen enkele tellen kunt u vertellen wat de verwachte aflevertijd is, rekening houdend met vertraging.

Nog mooier is het als de eindklant zelf de voortgang kan volgen. Door op een link in uw bericht te klikken, kan hij op elk moment zien wanneer de chauffeur op de stoep staat. Dat stelt de eindklant in staat zijn eigen tijd beter in te delen en alvast ruimte te maken voor de aflevering. Daardoor kan ook uw chauffeur weer op tijd vertrekken.

PTV Driver App

Dit is een applicatie met basis boordcomputer functionaliteiten. Deze is gratis te downloaden voor iOS & Android op uw smartphone of tablet. Met deze app creëert u een real-time overzicht van uw stops. De chauffeur kan namelijk het volgende aangeven: onderweg, aankomst & vertrek. De App bied ook de mogelijkheid tot rechtstreekse aansturing naar willekeurig geïnstalleerde navigatie op de smartphone of tablet. Stuur eenvoudig en efficiënt eigen voertuigen en externe vervoerders zonder boordcomputers aan met PTV Driver App.

tlnplanner eta adressen phone

tlnplanner eta berekenen

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »