tlnplanner eta berekenen

Volgorde optimalisatie

tlnplanner eta berekenen

Berekenen & optimaliseren

tlnplanner eta berekenen

Venstertijden, laad- en lostijden & rij- en rusttijden

Planners kunnen zich volledig verliezen in route optimalisatie. Hoe moeten zij de optimale volgorde van de stops op een route vaststellen? Vooral als tijdvensters, leverafspraken en openingstijden een rol spelen, leidt dat tot een ingewikkelde puzzel die voor een compleet wagenpark al snel enkele uren in beslag kan nemen. TLNplanner is de route optimalisatie software voor transport & logistiek.

Route optimaliseren op basis van:

  • Venstertijden
  • Laad- en lostijden
  • Rij- en rusttijden
  • Kilometers hemelsbreed
  • Kilometers over de weg
  • Laden of lossen
functionaliteiten tlnplanner routeplanning rekening houden met

Lagere kosten en betere service dankzij route optimalisatie

Routeoptimalisatie is één van de belangrijkste taken van planners. Nadat alle opdrachten over de beschikbare voertuigen zijn verdeeld, blijft één vraag over: wat is per voertuig de optimale volgorde voor het afhandelen van de opdrachten?

Een inefficiënte routeplanning leidt tot onnodig veel kilometers en dus extra kosten. En misschien nog belangrijker: het vertrouwen van klanten raakt beschadigd als tijdsafspraken niet worden nagekomen.

Optimaliseer de volgorde van uw stops

Route optimalisatie: liggen de stops op de juiste volgorde? Met TLNplanner kunt u snel en eenvoudig de routepunten op volgorde optimaliseren. Deze slimme planningstool berekent de optimale volgorde op basis van de hemelsbrede afstand of het aantal kilometers over de weg. Daarnaast kan TLNplanner rekening houden met wel drie tijdvensters per stop.

tlnplanner eta berekenen

Zijn uw opdrachten gebonden aan tijdsafspraken, openingstijden van klanten of specifieke tijdvensters waarop uw voertuigen de binnenstad in mogen? Dan biedt TLNplanner uitkomst. Door gebruik van de tool vermijdt u onnodige kilometers, bespaart u brandstof, vermindert u de CO2-uitstoot en voorkomt u wachttijden. Kortom: slim plannen levert u geld op.

Automatisch orders in optimale ritten plannen? PTV Route Optimiser is het ritplanningssysteem voor de optimalisatie van meerdere ritten.

Bekijk de mogelijkheden »

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »