De Belgische tol berekent u eenvoudig met TLNplanner. Neem de verschillende tolheffingen mee in uw routeplanning, zodat u altijd de meest efficiënte route rijdt. De professionele routeplanner zorgt voor actuele toltarieven binnen Europese landen. Op deze manier heeft u altijd beschikking over de actuele toltarieven in België voor uw vrachtwagens en wordt u nooit meer verrast door extra kosten.

Kilometerheffing België berekenen voor uw route

Met een computer en internettoegang kunt u al gebruik maken van TLNplanner en snel de tol in België berekenen voor uw route. Binnen de logistieke sector is deze routeplanner een enorm handige tool die u kunt gebruiken om vooraf een goede indicatie te kunnen maken van uw vrachtwagen tolkosten en transportkosten. De routeplanner houdt rekening met:

  • speciale toltarieven;
  • rijtijdonderbrekingen en rustpauzes;
  • toeslagen voor vrachten;
  • traject-, tijd- en vaste kosten.

Vrachtwagen routes in België

Bereken de Belgische kilometerheffing of in de volksmond: de Belgische tol en ga altijd voorbereid op pad. Met de hulp van TLNplanner stippelt u uw route uit, van het vertrekpunt tot aan de eindbestemming. Door rekening te houden met de totale transportkosten, stippelt de routeplanner de meest optimale en efficiënte route voor u uit. Ook rustpauzes worden meegenomen in de berekening. Zo gaat u altijd voorbereid op pad en kunt u uw offertes nauwkeuriger opstellen. Aangezien de transportkosten verschillen per voertuig, heeft u de keuze uit verschillende voertuigprofielen. Maakt u gebruik van bestelauto’s, stadsdistributie, lichte vrachtauto’s of zware vrachtauto’s? Stel een persoonlijk vrachtwagenprofiel samen door de parameters in te vullen en laat de berekening van de tol in België en de routeplanning aan TLNplanner over.

Altijd accurate offertes voor transport in België

Wanneer u regelmatig routes via België rijdt of transporten naar België verzorgt, maakt u gemakkelijk gebruik van TLNplanner. U heeft nooit meer last van onzekerheid over de Belgische tol, omdat dit systeem altijd de actuele Belgische toltarieven hanteert. Daarnaast heeft TLNplanner nog andere functionaliteiten die het plannen van uw transport routes gemakkelijk maken. In België, maar ook in andere Europese landen, komt u niet meer voor verrassingen te staan. Heeft u interesse? Neem contact met ons op of probeer TLNplanner gratis uit.

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »