tlnplanner eta berekenen

Kosten- en salarisprofielen

tlnplanner eta berekenen

Kosten o.b.v. voertuigprofielen

tlnplanner eta berekenen

Brandstofkosten & emissies

tlnplanner eta berekenen

Voor- en nacalculatie

tlnplanner eta berekenen

Tolkosten berekenen

tlnplanner eta berekenen

Excel & PDF export

Transportkosten calculator: nauwkeurig transport kosten berekenen

Offertes opstellen doet u met TLNplanner. U kiest zelf het voertuigprofiel dat als basis dient voor het berekenen van uren en kilometers. Vervolgens is het aan u om te bepalen hoe u de transportkosten berekent: op basis van kosten per kilometer, kosten per uur en/of vaste kosten. Transportkosten berekenen doet u eenvoudig en vertrouwd met TLNplanner.

tlnplanner eta berekenen

Voor- en nacalculatie: transportkosten calculator

Het behouden of zelfs vergroten van de winstmarge begint met een betrouwbare voorcalculatie en eindigt met een goede nacalculatie. Met TLNplanner berekent u vooraf wanneer een rit winstgevend is, zodat u de juiste tarieven in uw offerte kunt opnemen. Heeft u een rit uitbesteed? Dat berekent u eenvoudig of de gefactureerde bedragen kloppen. Gebruik van TLNplanner voorkomt misverstanden.

Tolkosten - onderdeel van transportkosten berekenen

Een steeds groter deel van de transportkosten bestaat uit tolkosten. Gaat de rit via tunnels of wegen waarvoor tol verschuldigd is? Gaat het om een vrachtauto die in België of Duitsland tol plichtig is? Met TLNplanner berekent u niet alleen wat de totale transportkosten zijn, maar ook wel deel daarvan uit tolkosten bestaat.

Brandstofkosten en emissies

Niet alleen uw bedrijf, maar ook uw klanten staan voor een grote uitdaging als gevolg van de klimaatdoelstellingen. Alleen al de logistieke sector heeft de ambitie uitgesproken om de CO2-uitstoot van het transport tot aan 2030 halveren. Met TLNplanner berekent u per rit niet alleen het brandstofverbruik, maar ook de emissies.

Kosten- en salarisprofielen

Het salaris van desbetreffende chauffeur speelt ook een rol in de totale transportkosten. Bij het transportkosten berekenen houdt TLNplanner rekening met het uurtarief van de chauffeur.

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »