Niet alleen planners maken dagelijks gebruik van TLNplanner. Ook hun collega’s raadplegen de tool graag voor het in kaart brengen van tijden, afstanden, emissies, tolkosten en transportkosten. Denk aan de collega’s van verkoop of financiën.

Tijd- en afstandsberekeningen

Met TLNplanner berekent u voor elke rit snel en adequaat de afstand en de rijtijd achter het stuur, maar ook de rusttijd die de chauffeur onderweg dient in te plannen. Gaat de rit met een vrachtauto, een bestelbus of een personenauto? TLNplanner kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende voertuigprofielen, zodat u altijd een betrouwbare en realistische berekening krijgt.

Tol- en transportkosten

Een steeds groter deel van de transportkosten bestaat uit tolkosten. Gaat de rit via tunnels of wegen waarvoor tol verschuldigd is? Gaat het om een vrachtauto die in België of Duitsland tolplichtig is? Met TLNplanner berekent u niet alleen wat de totale transportkosten zijn, maar ook wel deel daarvan uit tolkosten bestaat.

Brandstofkosten en emissies

Niet alleen uw bedrijf, maar ook uw klanten staan voor een grote uitdaging als gevolg van de klimaatdoelstellingen. Alleen al de logistieke sector heeft de ambitie uitgesproken om de CO2-uitstoot van het transport tot aan 2030 halveren. Met TLNplanner berekent u per rit niet alleen het brandstofverbruik, maar ook de emissies.

Voor- en nacalculatie

Het behouden of zelfs vergroten van de winstmarge begint met een betrouwbare voorcalculatie en eindigt met een goede nacalculatie. Met TLNplanner berekent u vooraf wanneer een rit winstgevend is, zodat u de juiste tarieven in uw offerte kunt opnemen. Heeft u een rit uitbesteed? Dat berekent u eenvoudig of de gefactureerde bedragen kloppen. Gebruik van TLNplanner voorkomt misverstanden.

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »