Ewals Cargo Care is al meer dan honderd jaar actief in de logistiek. Het familiebedrijf, opgericht in 1906, wordt inmiddels aangestuurd door de vierde generatie Ewals. Binnen de firma zijn 1.600 medewerkers dagelijks verantwoordelijk voor ruim 5.000 transportorders, binnen én buiten Europa.

Ewals Cargo Care is gebruiker van TLNplanner sinds het op de markt verscheen. Om de routes voor het transport te berekenen, kwamen zij terecht bij de standaard routeplanner, TLNplanner DVD. De schijven werden lokaal geïnstalleerd en de jaarlijkse updates zorgden voor veel extra werk. Met TLNplanner internet werd de stap gezet naar internet. Hiermee kan iedere gebruiker snel van updates worden voorzien; binnen TLNplanner internet vinden deze automatisch plaats. De administrator van Ewals Cargo Care kan daarnaast via de online klantenservice zelf de licenties beheren en toewijzen.

Inzet TLNplanner

Ewals Cargo Care zet TLNplanner internet in voor de dagelijkse routeplanning, waaronder het berekenen van kilometers en routes. Het combineren van laadplaatsen tot een efficiënte route is een uitkomst voor onder andere het groupage vervoer. Er wordt een groot aantal adressen in TLNplanner geladen en deze zorgt voor de meeste optimale route. Na de routeoptimalisatie is het mogelijk om routes handmatig aan te passen.

Voordelen TLNplanner internet

Het grootste voordeel van TLNplanner internet is dat het perfect past binnen het complete concept van Ewals Cargo Care, waarbij planners niet gebonden zijn aan een vaste werkplek. Ze maken gebruik van een private cloud en hebben hiervoor de beschikking over twee datacenters in België. Daar draaien alle key business-applicaties. TLNplanner internet is te benaderen via de public cloud.

Ewals Green Care

De NEC (Network Excellence Center)-engineers van Ewals Cargo Care maken ook gebruik van de TLNplanner-functionaliteiten tolscenario’s en CO2-reductie. Het bedrijf neemt deel aan het Lean and Green-project, een stimuleringsprogramma vanuit de overheid om organisaties door te laten groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau door maatregelen te nemen die tegelijkertijd milieubelasting reduceren.

Download deze klantcase in pdf »

Maak net als Ewals Cargo Care gebruik van TLNplanner »

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »