Menu

nl   en   fr

but-googleplus-mbut-linkedin-mbut-twitter-m

"TLNplanner past binnen totaal concept"

Ewals Cargo Care is al meer dan honderd jaar actief in de logistiek. Het familiebedrijf, opgericht in 1906, wordt inmiddels aangestuurd door de vierde generatie Ewals. Binnen de firma zijn 1.600 medewerkers dagelijks verantwoordelijk voor ruim 5.000 transportorders, binnen én buiten Europa.

Ewals Cargo Care is gebruiker van TLNplanner sinds het op de markt verscheen. Om de routes voor het transport te berekenen, kwamen zij terecht bij de standaard routeplanner, TLNplanner DVD. De schijven werden lokaal geïnstalleerd en de jaarlijkse updates zorgden voor veel extra werk. Met TLNplanner internet werd de stap gezet naar internet. Hiermee kan iedere gebruiker snel van updates worden voorzien; binnen TLNplanner internet vinden deze automatisch plaats. De administrator van Ewals Cargo Care kan daarnaast via de online klantenservice zelf de licenties beheren en toewijzen.

Inzet TLNplanner

Ewals Cargo Care zet TLNplanner internet in voor de dagelijkse routeplanning, waaronder het berekenen van kilometers en routes. Het combineren van laadplaatsen tot een efficiënte route is een uitkomst voor onder andere het groupage vervoer. Er wordt een groot aantal adressen in TLNplanner geladen en deze zorgt voor de meeste optimale route. Na de routeoptimalisatie is het mogelijk om routes handmatig aan te passen.

ref ewals1
Voordelen TLNplanner internet

Het grootste voordeel van TLNplanner internet is dat het perfect past binnen het complete concept van Ewals Cargo Care, waarbij planners niet gebonden zijn aan een vaste werkplek. Ze maken gebruik van een private cloud en hebben hiervoor de beschikking over twee datacenters in België. Daar draaien alle key business-applicaties. TLNplanner internet is te benaderen via de public cloud.

Ewals Green Care

De NEC (Network Excellence Center)-engineers van Ewals Cargo Care maken ook gebruik van de TLNplanner-functionaliteiten tolscenario’s en CO2-reductie. Het bedrijf neemt deel aan het Lean and Green-project, een stimuleringsprogramma vanuit de overheid om organisaties door te laten groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau door maatregelen te nemen die tegelijkertijd milieubelasting reduceren.


but nu testen m

but-bestellen-m

Contact

Nederland
Tel.: +31 (0) 346 581 600
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


België
Tel.: +32 (0) 57 224 522
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


but nu testen m

but-bestellen-m

Wat is TLNplanner

Wat zijn de functionaliteiten?

Vrachtwagen routeplanning

icon-vrachtwagenWij hebben de gegevens.
U krijgt de optimale route.

Tol- en transportkostenberekening

icon-tol

Tolkosten en toeslagen maken uw offerte exact.

Emissieberekening

icon-emissieGroene logistiek met de emissieberekening van TLNplanner.

Volgorde- en tijdvensteroptimalisatie

icon-tijdMeerdere klanten per route en krappe venster tijden eisen een goede planning.

ADR voertuigprofiel

icon adrVeilig op weg met
gevaarlijke stoffen.

Data manager

Data managerPersoonlijk en sneller plannen.Lees meer over de functionaliteiten »