Sinds 1 april 2016 betalen alle eigenaren van vrachtwagens met een maximum toegelaten massa van meer dan 3,5 ton een kilometerheffing in België. De Belgische kilometerheffing zal van toepassing zijn op autosnelwegen en op een aantal regionale en gemeentelijke wegen.

Belgische kilometerheffing voor transporteurs

Onder het motto “Voorbereid op weg” heeft de PTV Group in samenwerking met Transport en Logistiek Nederland (TLN), Transport Logistiek Vlaanderen (TLV), en Febetra ervoor gezorgd dat transporteurs exact weten wat de kosten zijn van de Belgische kilometerheffing per berekende route.

Transportkosten berekenen

Met TLNplanner berekent u de totale transportkosten van uw route. Met het door u gewenste voertuigprofiel op basis van kosten per kilometer of per uur. Door de integratie van de Belgische kilometerheffing in TLNplanner* weet u door één druk op de knop de totale kosten van uw route.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de Belgische kilometerheffing en de oplossingen van TLNplanner. Bel naar +31 (0) 346 581 600 of vul het contactformulier in.

*Belgische kilometerheffing zal per 1 januari 2016 beschikbaar zijn in TLNplanner

 

belgische kilometerheffing

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »